Składniki bazowe
Do produkcji napojów rozpuszczalnych stosujemy głównie prażone zboża i prażone korzenie. Poznaj ich właściwości i zastosowanie.
Ze zbóż i korzeni wydobywamy ich charakterystyczny kawowy smak. Z wyciągów roślinnych uwalniamy aromat i naturalne wartości. Nasze składniki pozyskujemy głównie z lokalnych upraw.
Dla urozmaicenia i wzmocnienia smaku możemy wzbogacić naszą bazę o szereg różnorodnych przypraw i dodatków, których listę systematycznie poszerzamy. Na życzenie naszych Klientów chętnie testujemy nowe składniki i dodatki.
Do produkcji napojów rozpuszczalnych stosujemy głównie prażone zboża i prażone korzenie. Poznaj ich właściwości i zastosowanie.
Szereg składników dodawanych w niewielkich ilościach może uatrakcyjnić smak, wzmocnić aromat albo zwiększyć walory odżywcze naszych napojów. Owoce stosujemy w formie suszonej lub w postaci wyciągów.
* na zamówienie