Strona główna

Modele współpracy

Nasi Klienci operują na różnych rynkach i wybierają najbardziej dogodne, dostosowane do swoich potrzeb formy współpracy.

Działamy kompleksowo

Przeprowadzimy Cię przez proces tworzenia nowego produktu – od receptury, poprzez opakowanie i etykietę, po wybór marki odpowiadającej Twoim potrzebom.

Wspólnie będziemy dążyć do osiągnięcia efektu, który finalnie przyniesie Ci oczekiwane korzyści biznesowe.

Pomysł na produkt i recepturę

Nasi specjaliści R&D pomogą Ci znaleźć pomysł na produkt i opracują dla niego recepturę. Dzielimy się pomysłami, zadajemy pytania i przesyłamy Klientom próbki. Wsłuchujemy się w ich opinie oraz potrzeby, aby wspólnie stworzyć jak najlepszy produkt, dopasowany do oczekiwań rynku i konsumentów.

Poznaj gotowe mieszanki

Najczęściej pracujemy według jednego z trzech modeli

Sprzedaż produktów pod jedną z naszych marek

Posiadamy marketingowo opracowane produkty z własnej oferty. Jeśli zainteresuje Cię wprowadzenie jednej z naszych marek, zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami.

Produkty pod marką własną Klienta

Wspieramy rozwój marek naszych Klientów. Receptura w odpowiednim opakowaniu może uzupełnić Twoje portfolio napojów gorących, kaw, herbat, mieszanek superfood oraz innych produktów zbożowych lub ogólnie – produktów spożywczych.

Sprzedaż hurtowa składników (w luzie)

W tym modelu najczęściej współpracujemy z Klientami, dla których nasze receptury stanowią bazę produktu, który opracowują i pakują we własnym zakresie, lub tańszą alternatywę dla kawy albo naturalny barwnik. Wybrane mieszanki jedno- lub wieloskładnikowe dostarczymy Ci w opakowaniu typu: big bag, karton.

PRODUKT PAKOWANY PRZEZ KLIENTA

Masz pomysł na swój produkt i potrzebujesz mieszanki lub składnika, aby stworzyć własną recepturę? Otrzymasz od nas mieszankę w opakowaniu hurtowym.

SKŁADNIKI MIKSÓW KAWOWYCH

Oferowane przez nas mieszanki z powodzeniem sprawdzą się również jako składnik miksów kawowych. Jęczmień lub cykoria w formie rozpuszczalnego proszku mogą być dodatkiem do produktów 3w1 lub cappuccino.

SUBSTYTUT KAWY W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM

Jeśli szukasz substytutu kawy jako dodatku do produktów spożywczych albo kolorantu, na przykład w ciastkarstwie, nasze klasyczne mieszanki mogą być najlepszym rozwiązaniem.

Etapy pracy

ZAPYTANIE

PROPOZYCJA RECEPTUR

WYBÓR RECEPTURY

TESTOWANIE I AKCEPTACJA

WYBÓR OPAKOWANIA I PROJEKT ETYKIETY